ua en ru

Презентація iPhone 7: усі подробиці

Презентація iPhone 7: усі подробиці Фото: презентація Apple

Дата і час початку презентації Apple, де будуть представлені нові моделі смартфона iPhone 7 і iPhone 7+

Зовсім скоро відбудеться офіційна презентація нового iPhone 7 – дата, коли початок, де дивитися трансляцію онлайн, в матеріалі РБК-Україна.

Якого числа презентація iPhone 7

Вже традиційно компанія Apple представляє світові свої новинки у вересні. В цьому році реліз довгоочікуваної сьомої моделі iPhone відбудеться 7 вересня. Презентація iPhone 7 розпочнеться у Сан-Франциско в 10:00 за місцевим часом (20:00 по Києву).

Презентація iPhone 7: онлайн-трансляція

У кінці серпня представникам преси від коропорации Apple були розіслані запрошення з фразою "See you on the 7th" (Побачимося сьомого).

Запрошення і дата презентації iPhone 7

Фото: запрошення і дата презентації iPhone 7

Офіційна презентація iPhone 7, як і реліз шостої лінійки смартфонів, пройде в Bill Graham Civic Auditorium.

Очікується, що на заході також будуть представлені оновлені Apple Watch 2, проте "родзинкою" програми вважають саме сьомий Айфон.

Оновлений смартфон лінійки "яблучних" гаджетів по дизайну кардинально не відрізнятиметься від попередника. Тим не менш, презентація нового iPhone 7 готує кілька приємних сюрпризів для користувачів.

Що очікувати від нової моделі Apple iPhone 7

Презентація нарешті розвіє всі чутки про параметри сьомого покоління флагманських гаджетів Apple. На даний момент достовірно відомо про вихід двох нових моделей смартфона: iPhone 7 і iPhone 7 Plus. Користувачі зможуть вибрати модель з 32, 128 або 256 Гб вбудованої пам'яті. Від бюджетної модицфикации на 16 Гб компанія відмовилася.

Презентація iPhone 7 – 2016 може стати сенсаційною, адже за інформацією інсайдерів новинки смартфонів не будуть мати стандартного роз'єму 3,5 мм для навушників. Також ймовірно, що на презентації будуть представлені перші бездротові навушники від Apple.

Презентація iphone 7 - дата виходу 7 вересня

Фото: презентація iPhone 7 - дата виходу 7 вересня

Серед головних переваг такі технічні характеристики iPhone 7:

  • камера 12 мегапікселів з збільшеним діаметром лінзи (у iPhone 7 + інтегрована здвоєна система камери);
  • оновлена операційна система iOS 10;
  • процесор А10 нового покоління;
  • збільшена ємність акумулятора (1960 маг для iPhone 7 і 2910 маг для iPhone 7+).

Презентація iPhone 7, трансляція якої відбудеться вже післязавтра, і продемонструє новий дизайн моделі. Оновлений корпус виконаний з захистом від попадання вологи і пилу, завдяки чому гаджет не втратить працездатність навіть після перебування під водою протягом півгодини.

Діагональ екрану складе 4,7 дюймів у звичайній версії iPhone 7 і 5,5 дюйма в iPhone 7+. Розшириться і колірна гамма iPhone.

iPhone7 в кольорі Deep Blue

Фото: iPhone7 в кольорі Deep Blue

Новинками стануть насичений Deep Blue, та ще два відтінки (Space Black і Piano Black).

Де дивитися презентацію iPhone 7

Для тих, хто хоче одним з перших побачити новий iPhone 7, презентація 7 вересня о 20:00 за київським часом буде доступна в режимі онлайн.

На Apple TV вже з'явився канал для трансляції майбутнього заходу. Також володарі пристроїв Mac, iPhone або iPad можуть дивитися презентацію на сайті Apple за посилання, де вказана інформація про те, коли початок презентації iPhone 7, і всі вимоги до онлайн-перегляду.