ua en ru

Прес-конференція Януковича затримується через відсутність екс-президента

Прес-конференція Януковича затримується через відсутність екс-президента Фото: прес-конференція Віктора Януковича запланована на 18:00

Прес-конференція Віктора Януковича запланована на 18:00

Прес-конференція Віктора Януковича, екс-президента України, яка запланована на 18:00, затримується через відсутність екс-президента. Про це повідомляє російське видання 161.ru.

"У нас затримка намічається. Звук перевірили, камери налаштовані, диктофони напоготові, але Януковича поки немає", - йдеться в повідомленні.

Прес-конференція Януковича затримується через відсутність екс-президентаПрес-конференція Януковича затримується через відсутність екс-президентаПрес-конференція Януковича затримується через відсутність екс-президентаПрес-конференція Януковича затримується через відсутність екс-президента

Фото: на сьогодні в Ростові запланована прес-конференція Януковича

Нагадаємо, сьогодні мав відбутися допит Януковича, за результатами якого планувалося проведення прес-конференції Януковича. Однак допит не відбувся через те, що в суд не були доставлені підсудні. Суд переніс допит на 28 листопада, разом з тим прес-конференція Януковича таки відбудеться.