ua en ru

Прес-конференція Януковича відбудеться, незважаючи на перенесення допиту

Прес-конференція Януковича відбудеться, незважаючи на перенесення допиту Фото: прес-конференція Віктора Януковича відбудеться о 18:00

Прес-конференція Януковича призначена на 18:00 за київським часом

Прес-конференція Віктора Януковича, екс-президента України, відбудеться, незважаючи на перенесення допиту. Про це Янукович заявив в ході спілкування з журналістами в Ростовському обласному суді Російської Федерації.

Прес-конференція Януковича призначена на 18:00 за київським часом.

"Зараз тільки що прозвучала заява Авакова, що ми не дамо Януковичу майданчик...міністр внутрішніх справ не виконує рішення суду...страх від того, що будуть розкриті злочини Майдану сьогодні є...Користуючись нагодою, я сьогодні прийняв рішення провести все-таки прес-конференцію, хоча ви розумієте мене, що я все не зможу сказати, що я повинен буду сказати суду", - зазначив Янукович.

"Дати їм шанс якось скористатися цими моїми свідченнями за межами суду, я такий шанс їм не дам, але все-таки щось, щось я скажу", - додав екс-президент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що допит Януковича перенесли на 28 листопада. Відповідне рішення прийняв Святошинський районний суд Києва.

Відзначимо, спочатку суд в Ростові пропонував перенести допит Януковича на 2 грудня, тоді як сам Янукович просив суд провести засідання сьогодні.