ua en ru

Прем'єр-міністр Грузії восени відвідає Україну

Прем'єр-міністр Грузії восени відвідає Україну Фото: державний візит Президента України Петра Порошенка в Грузію (twitter.com/stsegolko)

Про це заявив Порошенко під час роботи українсько-грузинського бізнес-форуму

Президент України Петро Порошенко під час роботи українсько-грузинського бізнес-форуму заявив, що восени очікується візит прем'єр-міністра Грузії Георгія Квірікашвілі. Про це повідомляє прес-служба президента України.

"Інтенсифікування контактів на вищому рівні було обговорено під час сьогоднішніх зустрічей у Тбілісі, зокрема восени очікується візит грузинської урядової делегації на чолі з прем'єр-міністром Грузії", - сказав глава держави.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна і Грузія прагнуть досягти найближчим часом товарообігу між країнами принаймні до 1 млрд доларів.

Так, у ході державного візиту в Грузію Порошенко провів переговори з прем'єр-міністром Грузії Георгій Квірікашвілі. "Головна увага приділялася секторального співробітництва, насамперед у торговельно-економічній сфері. Зазначалося прагнення сторін довести найближчим часом товарообіг між країнами принаймні до 1 млрд доларів", - наголошується в повідомленні.