ua en ru

Попередній аналіз "чорних ящиків" Boeing не виявив позаштатної ситуації перед катастрофою, - ЗМІ

Попередній аналіз записів реєстратора переговорів екіпажу (CVR) Boeing-777 "Малайзійських авіаліній" вказує на відсутність будь-якої позаштатної ситуації перед катастрофою.

Попередній аналіз записів реєстратора переговорів екіпажу (CVR) Boeing-777 "Малайзійських авіаліній" вказує на відсутність будь-якої позаштатної ситуації перед катастрофою. Про це пише The New Sunday Times з посиланням на джерело, знайоме з ходом міжнародного розслідування.

Так, управління розслідування авіаційних подій Великобританії (AAIB) вивчило запису переговорів пілота Boeing і невстановленого члена екіпажу з диспетчером.

"Судячи по тому, що почула команда з розслідування катастрофи), там (на борту Boeing) не було чогось незвичайного. Останній голос, який чути (на записи реєстратора), належить не йому. Ні, не було жодних ознак того, що пілоти побачили чи відчули щось дивне", - розповіло джерело.

Він додав, що перші фактичні висновки про причини аварії Boeing будуть опубліковані наступного тижня.

Нагадаємо, Boeing 777 Malaysia Airlines, що виконував рейс MH17 з Амстердама до Куала-Лумпур, зазнав аварії увечері 17 липня. Лайнер упав в околицях села Грабово Шахтарського району Донецької області. Всі 298 людей, які знаходилися на облавку, загинули. Більшість жертв катастрофи - громадяни Нідерландів.