ua en ru

На майбутній зустрічі радників "нормандської четвірки" головною темою буде обмін полоненими

На майбутній зустрічі радників "нормандської четвірки" головною темою буде обмін полоненими Фото: Сергій Лавров (mid.ru)

Вчора Клімкін обговорив з Лавровим питання обміну заручниками

На майбутній зустрічі радників "нормандської четвірки" (Україна, Німеччина, Франція, Російська Федерація) головною темою буде обмін полоненими. Про це заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, повідомляють "РИА Новости".

Так, за словами Лаврова, на майбутній зустрічі радників президентів нормандського формату тема підготовки обміну полоненими буде головною.

"Вчора ми з Павлом Клімкіним обговорили деякі нюанси (обміну полоненими, - ред.), які не стосуються цифр, але стосуються необхідності вивірити деяку інформацію", - сказав Лавров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора глава Міністерства закордонних справ України (МЗС) Павло Клімкін обговорив з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим питання обміну заручниками.

Відзначимо, за словами глави Адміністрації президента України Костянтина Єлісєєва, зустріч радників "нормандської четвірки" може відбудуться в грудні цього року.