ua en ru

Представлені п'ять весняних чоловічих моделей курток

Колись кожанка була глибоко пролетарської річчю, і її головним достоїнством в цій якості була практичність. Тепер без неї складно уявити гардероб стежить за собою людини. Представляємо самі свіжі екземпляри.

Колись кожанка була глибоко пролетарської річчю і її головним достоїнством в цій якості була практичність. Тепер без неї складно уявити гардероб стежить за собою людини. Представляємо самі свіжі екземпляри.

"Куртка автогонщика" з шкіри, Replay

Представлені п'ять весняних чоловічих моделей курток
Об'єкт бажання шанувальника ретрокарів та історії "Формули 1". Комір-стійка з клапаном на кнопки, блискавки на рукавах (для зручності одягання шоферських рукавичок), нагрудні і бічні кишені на блискавці, контрастні кольори шкіри і помітні емблеми. Ім'я "пілота", що складається з великих літер, нашитих на грудях, дизайнери вибрали найбільш, мабуть, поширене в християнських країнах - John.

Куртка із замші, Gant Rugger

Представлені п'ять весняних чоловічих моделей курток
Модель страшно модного цієї весни яскраво-синього кольору скроєна як класичний бомбер на блискучій металевій блискавці, з двома бічними кишенями. Прообраз бомбера - військова куртка МА-1, яка з'явилася в екіпіровці американських ВПС (бомбардувальної авіації) в 1955 році. Gant з року в рік надихається американської естетикою - цього разу не морський і яхтової, а військово-повітряної.

Шкіряна куртка, Diesel

Представлені п'ять весняних чоловічих моделей курток
Fashion-бренд підтримує свою репутацію законодавця джинсового моди - у нього навіть шкіряні куртки прикидаються jean jacket. Все як годиться в таких моделей: нагрудні кишені з п'ятикутним клапаном і великими металевими ґудзиками (їх роль зручності заради виконують металеві кнопки), невеличкий комір і вертикальні відтермінування від кишень вниз.

Шкіряна куртка, Timberland

Представлені п'ять весняних чоловічих моделей курток
Маскулінні модель з товстої шкіри, цілком у "лесорубной"стилістиці бренду. До такої куртці можна надіти щільний светр з високим коміром або "сорочку дроворуба"в яскраву клітку. Джинси можуть бути потертими, простиранными з камінням, трендового линяло-блакитного кольору. Ідеальне взуття до такого ансамблю - тяжкі черевики на товстій рифленій підошві.
Шкіряна куртка, Marc o'polo
Модель для тих, у кого є усі підстави пишатися своєю атлетичною фігурою, - облягає плечі, груди і талію, ідеально поєднується з класичними прямими джинсами. Деталі - металеві блискавці, воріт стійка на кнопках - не кидаються в очі, так що куртку можна носити і в місті замість блейзера.