ua en ru

Представником Порошенка в Раді призначено Артура Герасимова

Представником Порошенка в Раді призначено Артура Герасимова Фото: Артур Герасимов став новим представником президента в Раді

Відповідний указ вже підписано

Народного депутата Артура Герасимова призначено представником президента України Петра Порошенка в Верховній Раді України. Про це РБК-Україна повідомило джерело у фракції БПП.

"Указ підписано на Артура Герасимова", - сказало джерело.


Указ Порошенка №227/2016 "Про призначення А.Герасимова представником президента України у Верховній Раді України" наразі розміщено на офіційному сайті президента.

"Призначити Герасимова Артура Володимировича Представником Президента України у Верховній Раді України (за згодою)", - йдеться у тексті документа.

Зазначимо, Артур Герасимов пройшов до парламенту за списком партії БПП під номером 43, голова підкомітету з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, голова Постійної делегації у Парламентській асамблеї ОБСЄ.

У 2014 році він очолював виборчий штаб кандидата в президенти Петра Порошенка в Донецькій області, а згодом парттії БПП в тому ж регіоні.

Нагадаємо, раніше Порошенко своїм указом №225/2016 призначив колишнього генерального секретаря НАТО Андерса Фог Расмуссена своїм позаштатним радником.