ua en ru

Головою партії "Справедлива Росія" став М.Левічев

Новим головою партії "Справедлива Росія" обрано керівника однойменної фракції у Держдумі Російської Федерації Миколу Левічева, передає радіо "Свобода".
Відповідне рішення прийнято в суботу 16 квітня на партійному з'їзді в Москві. Повідомляється, що колишній голова партії Сергій Миронов призначений головою ради палати депутатів "Справедливої ​​Росії".
Раніше спікер Ради Федерації добровільно склав з себе повноваження керівника партії. С.Миронов заявив, що буде займатися кадровою роботою і очолить партійний список на майбутніх виборах в Держдуму.
"Справедлива Росія" - лівоцентристська політична партія в Росії, що дотримується ідеології соціал-демократії. Створена в 2006 році в результаті об'єднання партії "Родіна", Російської партії Життя і Російської партії пенсіонерів.
"Справедлива Росія" 8 лютого 2010 р. уклала з партією "Єдина Росія" політичну угоду, в якому обидві партії заявили, що вони зобов'язуються прагнути до коаліційних дій: "Справедлива Росія" підтримує стратегічний курс Президента Росії та Голови Уряду.