ua en ru

Підприємці заявляють, що не зустрічалися з Ф.Ярошенко

Представники підприємців не зустрічалися з міністром фінансів України Федором Ярошенко. Про це РБК-Україна заявив прес-секретар штабу порятунку українського підприємництва Святослав Швецов.
"Чотири людини вирішили не йти, вони подзвонили іншим чотирьом і сказали про свої наміри. Так як не було відповідно кворуму, то було вирішено не йти на зустріч до Мінфіну... Ті представники мітингувальників, які вирішили не йти на зустріч, аргументували свою позицію тим, що Мінфін вже свою функцію виконав, тобто підготував Податковий кодекс. І з представниками відомства не про що спілкуватися ", - повідомив С.Швецов.
Нагадаємо, Ф.Ярошенко за підсумками зустрічі з підприємцями заявив, що на зустрічі питання ветування Податкового кодексу не обговорювалося. "Ми не розглядали умови ветування Податкового кодексу. Зате розробляли модель проробок і пропозицій з приводу внесення змін до Податкового кодексу. Проблема не в самому Податковому кодексі, а в деяких його положеннях, які потрібно вдосконалювати. Підприємці розібралися з положеннями Податкового кодексу і вносять конкретні пропозиції з вдосконалення ", - зазначив міністр.