ua en ru

Підприємці наступного тижня запропонують формат консультативного органу для переговорів з владою, - І.Акімова

Підприємці наступного тижня запропонують формат нового органу, який працюватиме при Адміністрації Президента України, і дозволить посадити за круглий стіл переговорів представників бізнесу, державної влади, Кабінету міністрів і парламенту для обговорення важливих питань в країні. Про це в ході брифінгу в Адміністрації Президента України повідомила заступник голови Адміністрації Президента України Ірина Акімова, передає кореспондент РБК-Україна.
За словами І.Акімової, на сьогоднішній зустрічі з представниками було прийнято рішення про формування органу, котрий би постійно діяв, "який дозволяв у робочому режимі шляхом регулярних зустрічей у складі всіх сторін цього діалогу обговорювати важливі питання. Вони не обов'язково стосуватимуться саме Податкового кодексу", - сказала І.Акимова.
Крім того, вона наголосила, що чергова зустріч з представниками малого бізнесу відбудеться після того, як Президент визначиться з подальшою долею Податкового кодексу. "Краще сидіти за "круглим столом" і вирішувати проблеми конструктивно, ніж вирушати в суто політичну площину, залишаючи контент неотвеченным", - підкреслила І.Акімова.
Крім того, вона повідомила, що сьогоднішня зустріч із підприємцями пройшла в атмосфері конструктивного діалогу.