ua en ru

Головою правлiння "Укртрансгазу" обраний Iгор Лохман

Загальні збори акцiонерiв ПАТ "Укртрансгаз" вiд 14 квітня 2014 р. обрали на посаду голови правлiння компанії Iгора Лохмана.

Загальні збори акцiонерiв ПАТ "Укртрансгаз" вiд 14 квітня 2014 р. обрали на посаду голови правлiння компанії Iгора Лохмана. Про це йдеться у повідомленні товариства в системі розкриття інформації НКЦПФР.

Лохман Iгор Вiкторович, що призначений до складу правління на строк до 2017 р., обiймав посаду головного iнженера в "Укртрансгазі" протягом останнiх п'яти рокiв, пакет акцiй емітента не володіє.

У той же день загальні збори акціонерів припинили повноваження голови правлiння "Укртрансгазу" Валерiя Ясюка, вiдповiдно до поданої ним заяви про звiльнення за власним бажанням.

Ясюк перебував на посадi голови правлiння один мiсяць i 9 календарних днiв. Останнi п‘ять рокiв він обiймав посади заступника голови правлiння НАК "Нафтогаз України", голови правлiння ПАТ "Чорноморнафтогаз", Директора департаменту економiчної та господарської дiяльностi Мiнiстерства оборони України. Пакетом акцiй емітента не володіє.

Разом з тим Ясюк був призначений до складу правлiння на строк до 2017 р.

Також рішенням загальних зборів акціонерів ПАТ "Укртрансгаз", припинено повноваження члена правління Василя Крупки та обрано членом правлiння Сергiя Зубова.