ua en ru

Голова правління "Київміськбуду" обраний В.Можар - прес-служба холдингу

Головою правління - президентом АТ ХК «Київміськбуд» обраний Василя Можар. Про це повідомила прес-служба холдингу з посиланням на сьогоднішнє позачергове зібрання акціонерів. Чергові збори акціонерів АТ ХК має відбутися 7 жовтня ц.р.
Як значиться в повідомленні прес-служби «Київміськбуду», сьогодні на позачергових зборах акціонерів зареєструвалися власники понад 70% акцій холдингу, в тому числі представники нових акціонерів - восьми інвестиційних компаній-нерезидентів Atima Limited, Altimak Limited, Intermion Limited, Investion Limited, Vigorans Limited , Intrapolia Limited, Surtoria Limited, Akvista Limited. Їх інтереси представляли Стівен Авраам і Джон Апокідес в супроводі юристів, у тому числі - від Baker&McKinsey.
«Представники зарубіжних акціонерів акцентували увагу на тому, що нові власники пакетів акцій холдингу не мають наміру брати безпосередню участь в оперативному управлінні бізнесом, оскільки ті є портфельними інвесторами», - сказано в повідомленні прес-служби холдингу.
До складу правління «Київміськбуду», крім В.Можара також увійшли Дмитро Гуленко (перший віце-президент), Олександр Галицький (віце-президент - головний інженер), Олексій Булгаков (віце-президент), Василь Козачук (віце-президент), Петро Мцарський (віце-президент), Сергій Драч (віце-президент), Володимир Стефанівський (віце-президент), Петро Мазотов (віце-президент), Віра Герасимова (головний бухгалтер), В'ячеслав Топчій (начальник управління).
У наглядову раду увійшли Володимир Поляченко, Денис Комарницький і представника акціонерів Стівена Авраама. Реєстратором затверджений ТОВ «Адрем».
«Ми готові інвестувати кошти в розвиток« Київміськбуду », збільшувати обсяг будівництва доступного житла, кредитувати населення під будівництво квартир, що погодьтеся, в умовах згортання банківського іпотечного кредитування, винятково важливо. Але тільки в тому випадку, якщо безпека наших інвестицій буде гарантована, і всілякі посягання на них будуть припинен », - зазначив Дж.Апокідес.
Зазначимо, сьогодні також відбулися збори акціонерів «Київміськбуду» під керівництвом першого заступника голови КМДА Олександра Попова, який запевнив, що 80% акцій компанії повернуті в муніципальну власність. На цих зборах президентом АТ ХК був обраний Михайло Голиця, а головою спостережної ради - Єгор Русин. До складу наглядової ради також увійшов Володимир Поляченко.