ua en ru

Головою правління "Брокбiзнесбанку" призначено Динника

Наглядова рада АТ "Брокбiзнесбанк" призначила з 10 лютого 2014 р. на посаду голови правління банку Олександра Динника та внесла зміни до складу членів правління товариства.

Наглядова рада АТ "Брокбiзнесбанк" призначила з 10 лютого 2014 р. на посаду голови правління банку Олександра Динника та внесла зміни до складу членів правління товариства. Про це повідомляється в системі розкриття інформації НКЦПФР.

Рішення про призначення Динника на посаду голови правління наглядова рада ухвалила ще 6 грудня 2013 р. та погодила відповідне призначення з Національним банком України 31 січня 2014 р.

Крім того, наглядова рада АТ "Брокбiзнесбанк" 04 лютого 2014 р. прийняла рiшення про встановлення посади члена правлiння, першого заступника голови правлiння банку та з 07 лютого 2014 р. призначила безстроково на цю посаду Сергiя Скибю.

Скиба не володiє часткою в статутному капiталi банку. Протягом останнiх п'яти рокiв обiймав посади: радника голови правлiння АТ "Брокбiзнесбанк", начальника вiддiлу роботи з корпоративними клiєнтами, начальника управлiння розвитку пасивних та комiсiйних продуктiв ПАТ "Реал Банк".

Натомість 12 лютого радою було прийнято рiшення про звiльнення Олександра Гука з посади заступника голови правлiння, члена правлiння банку за власним бажанням. Він перебував на посаді протягом 1 року 7 мiсяцiв, часткою в статутному капiталi банку не володiє. Посада Заступника Голови Правлiння, члена Правлiння банку скасована.

Також, 5 лютого наглядова рада звільнила з посади члена правлiння банку Сергiя Холода за угодою сторiн. Його посада члена правлiння банку також була скасована.

Днем пізніше, 6 лютого також були звільнені перший заступник голови правління Ігор Францкевич, а також члени правління Сергій Каменяр, Роман Малий, Леонід Рибін та Тетяна Сотникова.