ua en ru

"Правий сектор" заявив про припинення участі в блокаді Криму

"Правий сектор" заявив про припинення участі в блокаді Криму Фото: "Правий сектор" на блокаді Криму

Бійці ПС відправляються на адміністративний кордон з Кримом для підтримки ЗСУ

Частина учасників блокади Криму, яка представляє рух "Правий сектор", припиняє участь в акції після підключення ЛЕП "Каховська-Титан" до електроенергії. Про це йдеться в заяві руху "Правий сектор".

"Спостерігаючи в останні дні реакцію РФ на результати акції "Блокада Криму", ми бачимо концентрацію великої кількості військової техніки та людського ресурсу в близькій відстані від контрольно-пропускних пунктів українських військових та активістів кримської блокади. При таких обставинах "Правий сектор" припиняє свою роботу на блокаді в рамках "Кримського майдану", наші бойові підрозділи будуть спрямовані на посилення бійців ЗСУ, які обороняють українські кордони на лінії розмежування з окупованим Кримом", - йдеться в заяві.У заяві також зазначається, що "Правий сектор" розцінює підключення до електроенергії лінії електропередачі "Кримська-Титан" як антиукраїнський крок.

Нагадаємо, раніше самопроголошений "глава Республіки Крим" Сергій Аксьонов заявив, що "влада" півострова відмовиться від електроенергії з України.