ua en ru

"Правий сектор" спорудив блокпост на виїзді з Києва

"Правий сектор" спорудив блокпост на виїзді з Києва Фото: активісти "Правого сектору"

Активісти мають намір блокувати можливий в'їзд військової техніки в столицю

Активісти "Правого сектора" спорудили блокпост на виїзді з Києва в районі "Академмістечка", нібито щоб перешкоджати в'їзду військової техніки для розгону акції протетса після перестрілки в Мукачевому, а учасники пікету під будівлею АПУ формують групи для зміцнення блокпоста, передає телеканал "112 - Україна".

Повідомляється, що "Правий сектор" вже створив блокпост на виїзді з Києва в районі "Академмістечка". На даному блокпосту активісти ПС нібито хочуть забезпечити проїзд учасників протестів, які мають намір приєднатися до пікетів, а також уникнути провокація і в'їзду військової техніки в столицю.

Також повідомляється, що люди під будівлею Адміністрації Президента формують групи для зміцнення блокпоста.

Нагадаємо, раніше "Правий сектор" повідомив, що в Мукачеві прибула колона важкої техніки.

Про це заявив спікер ДУК "Правий сектор" Андрій Шараскінa.

"З самого ранку пройшла колона важкої техніки - з БТР, "Кугуарами" і вантажівками, повними людей у камуфляжах і балаклаві. Їх спробували заблокувати в районі Стрия. Вони відразу розсипалися і зайняли бойовий лад. Було прийнято рішення не вступати в бій і виконати наказ лідера (Яроша - ред.), щоб не допустити провокацій і кровопролиття. Після чого вони вирушили далі. Ця велика колона, навіть із бензовозами і водовозам, вже в районі Мукачевого", - сказав він.

За його словами, "ПС" поки не знає, що означає це посилення, коли триває переговорний процес.