ua en ru

Правоохоронні органи порушили кримінальну справу за фактом перекриття вулиць учасниками мітингу в Києві 22 листопада, - В.Ратушняк

Правоохоронні органи порушили кримінальну справу за фактом перекриття вулиць учасниками мітингу в Києві 22 листопада 2010 р. про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк, передає кореспондент РБК-Україна.
За словами В.Ратушняка, справу порушено за ст. 293 Кримінального кодексу України (грубе порушення громадського порядку).
В.Ратушняк також наголосив, що незважаючи на те, що справа порушена за фактом, а не стосовно когось, будуть встановлені особи конкретних учасників, які брали участь у перекритті вулиць Хрещатика та Інститутської, які понесуть покарання за свої дії.
Він наголосив, що в перекритті вулиць не було жодної потреби, оскільки кількість учасників акції протесту дозволяла їм розташуватися на тротуарі. В.Ратушняк також додав, що розслідування у справі веде слідчий відділ Шевченківського РУ ГУ МВС України.