ua en ru

Правоохоронні органи поставили крапку у справі нардепа Довгого, - Москаленко

Правоохоронні органи поставили крапку у справі нардепа Довгого, - Москаленко Фото: Олесь Довгий (oles.ua)

САП закрила справу проти Довгого

Рішення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про закриття кримінального провадження щодо народного депутата Олеся Довгого ставить крапку в справі. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив голова депутатської групи "Воля народу" Ярослав Москаленко, повідомляють "Українські новини".

"Щиро радий, що правоохоронні органи нарешті розібралися і поставили крапку в цій справі. Знаю Олеся як справжнього патріота, щирого і послідовного державника. Насправді, він міг би принести більше користі Україні, якщо б не був змушений відбиватися від порожніх звинувачень і спекуляцій опонентів", - зазначив Москаленко.

Правоохоронні органи поставили крапку у справі нардепа Довгого, - Москаленко

Фото: Facebook Ярослава Москаленка

Як повідомлялося, Спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила справу проти народного депутата України Олеся Довгого. В САП визнали, що доказів провини в діях десятирічної давності екс-секретаря Київради не знайшли.

Коментуючи закриття кримінальної справи, Довгий подякував прокурорів САП за професіоналізм і принциповість.

"Окрема подяка прокурорам САП і керівництву цього відомства від мене і моєї сім'ї за те, що не побоялися назвати речі своїми іменами", - заявив політик.

За словами першого заступника голови парламентського комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради Павла Пинзеника, закриття кримінального провадження проти Довгого у зв'язку з відсутністю доказів його провини є ознакою оздоровлення правоохоронної системи України.

Олеся Довгого звинувачували в порушенні регламенту при голосуванні щодо земельного питання в жовтні 2007 року. На засіданні парламентського комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради 4 липня 2017 року Олесь Довгий просив членів комітету схвалити зняття з нього депутатську недоторканність. 11 липня парламент задовольнив прохання нардепа.