ua en ru

Правоохоронці викрили на хабарі голову медичного закладу МВС

Правоохоронці викрили на хабарі голову медичного закладу МВС Фото: СБУ (flickr.com/securityserviceofukraine)

Хабар була потрібен за позитивний результат по медкомісії для служби в поліції

У Дніпропетровській області Служба безпеки України (СБУ) викрила на хабарі одного з керівників медичного закладу Міністерства внутрішніх справ (МВС). Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Співробітники СБУ спільно з прокуратурою у Дніпрі затримали на хабарі одного з керівників регіонального медичного закладу МВС", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, лікар вимагав 15 тис. гривень від мешканця обласного центру за узгодження позитивного висновку проходження медичної комісії в якості кандидата на службу в поліції. При цьому викрито систематичне вимагання й отримання хабарів від інших осіб.

Правоохоронці викрили на хабарі голову медичного закладу МВСПравоохоронці викрили на хабарі голову медичного закладу МВС

Фото: викрито на хабарі голову медустанови МВС (ssu.gov.ua)

Так, оперативники затримали зловмисника на робочому місці після отримання всієї суми неправомірної вигоди згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають першочергові слідчі дії.

Правоохоронці викрили на хабарі голову медичного закладу МВС

Фото: викрито на хабарі голову медустанови МВС (ssu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на хабарі в 11 тис. гривень затримали державного виконавця. Повідомляється, що старший державний виконавець Святошинського районного відділу ДВС Києва вимагав та отримав хабар за прийняття рішення про закриття виконавчого провадження без законних підстав.