ua en ru

Правоохоронці викрили банду, яка здійснила напад на автобус в Херсонській області

Правоохоронці викрили банду, яка здійснила напад на автобус в Херсонській області Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Зловмисникам загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі

Правоохоронці викрили банду, яка здійснила напад на пасажирський автобус в Херсонській області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Херсонської області.

Як зазначається, внаслідок розбійного нападу на водія та пасажирів автомобіля Mersedes Sprinter у Херсонській області потерпілим було заподіяно матеріальну шкоду на суму близько 202 тис. гривень.

"У ході проведення санкціонованого обшуку в м. Одесі "по гарячих слідах" викрито 9 осіб, які здійснювали розподілення грошових коштів та іншого майна, викраденого під час вищезгаданого розбійного нападу", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що наразі обшуки тривають, після проведення усіх необхідних слідчих дій буде вирішено питання щодо затримання зловмисників та повідомлення їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Херсонській області невідомі напали на пасажирський автобус.