ua en ru

Правоохоронці проводять слідчі дії в приміщенні "Укргазвидобування"

Співробітники Служби безпеки України, прокуратури та Міністерства внутрішніх справ України сьогодні, 28 серпня 2014 р., проводять слідчі дії в приміщенні ПАТ "Укргазвидобування" на підставі ухвали суду в рамках кримінального провадження.

Співробітники Служби безпеки України, прокуратури та Міністерства внутрішніх справ України сьогодні, 28 серпня 2014 р., проводять слідчі дії в приміщенні ПАТ "Укргазвидобування" на підставі ухвали суду в рамках кримінального провадження. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Згідно з повідомленням, наразі робота "Укргазвидобування" проходить в штатному режимі.

Водночас у прес-службі наголошують, що ПАТ "Укргазвидобування" та НАК "Нафтогаз України", яка володіє 100% акцій підприємства, з розумінням ставляться до необхідності проведення слідчих дій та наголошують на готовності сприяти діяльності правоохоронних органів у виконанні ними своїх службових обов'язків, та сподіваються, що дії правоохоронців не зашкодять роботі підприємства з видобутку природного газу для забезпечення потреб населення для проходження опалювального сезону

Зазначимо, 18 серпня 2014 р. стало відомо, що Генеральна прокуратура України розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України за фактом зловживання владою або службовим становищем службовими особами ПАТ "Укргазвидобування". Зокрема, йдеться про незаконну реалізацію "Укргазвидобуванням" скрапленого газу на 110 млн грн.