ua en ru

Правоохоронці припинили діяльність цеху по виробництву фальсифікованого алкоголю

Правоохоронці припинили діяльність цеху по виробництву фальсифікованого алкоголю Фото: ГФС (facebook.com/sfsofukraine)

Під час обшуку у зловмисників вилучено 400 літрів спирту

Правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованого алкоголю. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури України.

"Під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області в ході розслідування кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення алкогольних напоїв, співробітниками Головного управління Державної фіскальної служби в області задокументовано незаконну діяльність цехового виробництва фальсифікованого алкоголю", - йдеться в повідомленні

Згідно з інформацією прес-служби, під час обшуку підпільного цеху вилучено близько 2 тис. пляшок незаконно виготовленої алкогольної продукції, 400 літрів спирту, 1,8 тис. марок акцизного податку, а також інші предмети злочинної діяльності (фільтри, порожні пляшки, пробки, етикетки тощо).

altaltaltalt

Фото: обшуки підпільного цеху (gp.gov.ua)

Зараз вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно, проводяться невідкладні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин протиправної діяльності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луцьку співробітники Управління захисту економіки у Волинській області припинили незаконну діяльність підпільного цеху по обробці бурштину.