ua en ru

Правоохоронці вилучили боєприпаси у мешканця Донецької області

Правоохоронці вилучили боєприпаси у мешканця Донецької області Фото: правоохоронці вилучили боєприпаси у мешканця Донецької області

Зловмиснику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі

Правоохоронці вилучили боєприпаси у мешканця Авдіївки Донецької області. Про це повідомляє прес-служба головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Донецькій області.

"2 осколкові гранати і 70 патронів до автомата "Калашникова" вилучили міліціонери зведеного загону ГУМВС України в Донецькій області у місцевого жителя 1957 року народження. Чоловік з сумкою був зупинений правоохоронцями під час патрулювання старої частини Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисник заявив, що знайшов бойовий запас в околицях міста

"Житель Авдіївки пояснив, що знайшов бойовий запас в околицях міста і збирався обміняти його на їжу", - зазначив старший загону Дмитро Міхновський.

Як повідомляється, відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у селищі Гранітному Волновахського району Донецької області на вибуховому пристрої підірвався 12-річний хлопчик.