ua en ru

Уряд почав тестувати портал вакансій в органах влади, - Гройсман

Уряд почав тестувати портал вакансій в органах влади, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман анонсував початок тестування порталу вакансій

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про те, що уряд почав тестувати портал вакансій в органах влади. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

"Кабмін у рамках проведення адміністративної реформи почав тестування великого порталу вакансій в органах влади", - йдеться в повідомленні.

За словами Гройсмана, він вважає важливим оновлення кадрів в органах влади, тому що без змін в системі державного управління "неможливо провести капітальний ремонт країни".

"Реформування перших 10 міністерств стартує. І вже цієї осені в оновленій структурі ми відкриємо до 1 тис. вакансій, на які виберемо кращих з кращих, справжніх лідерів змін", - резюмував Гройсман.

Розпочалося тестування єдиного порталу нових вакансій в міністерствах! Заходьте на www.career.gov.ua Я особисто вважаю ...

Опубліковано Volodymyr Groysman 28 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прем'єра, що український уряд має намір реформувати 10 діючих міністерств в Кабміні. При цьому Гройсман уточнив, що в цих відомствах буде здійснено повністю переформатування структури.