ua en ru

Урядова комісія у середу розгляне можливість реструктуризації боргів ОПЗ

Урядова комісія у середу розгляне можливість реструктуризації боргів ОПЗ Фото: Віталій Трубаров (kmu.gov.ua)

На засіданні також розглянуть концепцію, за якою будуть виставлені на приватизацію інші держпідприємства

Комісія при Кабінеті міністрів України в середу, 16 травня 2018 року, розгляне можливість реструктуризації боргових зобов'язань Одеського припортового заводу (ОПЗ). Про це сьогодні в ході круглого столу "Україна на шляху приватизації" повідомив в.о. голови Фонду державного майна України Віталій Трубаров, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні на комісії, яка є при Кабінеті міністрів України, ми будемо розглядати разом з іноземними радниками (по приватизації, - ред.) питання, пов'язані з можливістю реструктуризації боргових зобов'язань (ОПЗ, - ред.), і відповідно ми вже будемо розуміти, які часові проміжки, яким чином виставляти на приватизацію", - повідомив він.

Також, за словами Трубарова, на комісії розглянуть концепцію, за якою будуть виставлені на приватизацію інші держпідприємства.

"Чи то ми будемо вибирати радника на кожне підприємство окремо, то ми ці підприємства згрупуємо по якихось сегментам і будемо обирати радника за галузевою ознакою, чи то по групах", - пояснив Трубаров.

Разом з тим він зазначив, що приватизація Одеського припортового заводу буде здійснюватись за старим приватизаційним законодавством.

Нагадаємо, ПАТ "Одеський припортовий завод" на початку липня має намір запустити виробництво.