ua en ru

Пожежа у висотці на Гаваях: кількість постраждалих зросла до 12 осіб

Пожежа у висотці на Гаваях: кількість постраждалих зросла до 12 осіб Фото: пожежа у висотці на Гаваях (Honolulu Civil Beat twitter)

Мешканці висотного будинку на Гаваях були евакуйовані через пожежу

Кількість постраждалих під час пожежі у багатоповерхівці на Гаваях в Сполучених Штатах Америки (США) зросла до 12 осіб. Про це повідомляє CBS News.

"Щонайменше 3 людини загинули, 12 отримали поранення в результаті пожежі в 36-поверховому будинку Marco Polo в Гонолулу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, тіла загиблих були знайдені на 26-му поверсі, де і почалася пожежа, поширившись ще на кілька поверхів.

Так, за словами представника пожежної служби Гонолулу капітана Девіда Дженкінса, число загиблих може змінитися. За словами чиновників, четверо поранених, включаючи пожежного, були госпіталізовані у важкому стані.

В даний момент, рятувальна операція триває. Мешканці висотного будинку, охопленого полум'ям, були евакуйовані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в США сталася пожежа на Гаваях в 36-поверховому житловому будинку, є поранені і загиблі. Так, полум'я почалося на 26-му поверсі і швидко поширилося на два поверхи вгору вздовж будівлі. Причина виникнення пожежі на даний момент невідома.