ua en ru

Пожежа в Сватовгому локалізована, але до кінця не ліквідована

Пожежа в Сватовгому локалізована, але до кінця не ліквідована Фото: Сватове

За ніч сталося 6 вибухів

Пожежа в Сватовому Луганської області, яка сталася в результаті вибухів на складі боєприпасів 29 жовтня, локалізована, але до кінця не ліквідована. Про це повідомляє спікер антитерористичної операції (АТО) в Луганській області Руслан Ткачук.

"Станом на 9-00 31.10.15 р. в Сватове, що на Луганщині - стабільно. Продовжує роботу оперативний штаб з представників МО України, правоохоронних органів, ДСНС, органів державної влади та місцевого самоврядування. Кількість жертв в результаті надзвичайної події не змінилася: цивільних - 1 загиблий, 2 поранених, військовослужбовців - 1 загиблий, 6 поранених. Протягом минулої ночі зафіксовано 6 вибухів (3 малих і 3 великих). Останній стався о 8:30 ранку. За оцінками експертів здетонував снаряд калібром 122 мм. Територія арсеналу покрита шаром попелу більше 3 м, що ускладнює роботу з очищення-видалення вибухонебезпечних предметів. Попіл тліє, тому пожежа локалізована, але до кінця не ліквідовано", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив виділити кошти для надання допомоги сім'ям осіб, загиблих і постраждалим в результаті надзвичайної ситуації в Сватове Луганської області.