ua en ru

Пожежа на нафтобазі під Васильковом практично ліквідовано, - мер

Пожежа на нафтобазі під Васильковом практично ліквідовано, - мер Гасіння пожежі під Васильковом вранці 12 червня (фото Сергія Сабова)

Одна ємність догорає, ще одну гасять піною

Пожежа на нафтобазі в селі Крячки Васильківського району Київської області станом на ранок 12 червня практично повністю ліквідована, зараз догорає одна ємність, ще одну гасять пожежні. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook мер Василькова Сергій Сабов.

"Інформація на 7 ранку. Догорає одна ємність, йде гасіння піною ще цілої ємності. Дим незначний, напрямок південно-західне. База КЛО в безпеці", - повідомив міський голова.

Информация на 7 утра. Догорает одна емкость, идет тушение пеной еще целой емкости. Дым незначитеный, направление юго-западное. База КЛО в безопасности.

Posted by Сергей Сабов on 11 Июнь 2015 г.

У той же час, за даними ДСНС на 6:30 12 червня, триває горіння 3 резервуарів ємністю 900 куб. м.

Зазначимо, увечері 11 червня гасіння пожежі на нафтобазі "БРСМ-Нафта" під Васильковом Київської області було призупинено.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив, що всього під час пожежі на нафтобазі у Васильківському районі Київської обл., який розпочався 8 червня 2015 р., загинуло 5 осіб.