ua en ru

Пожежа в Лондоні: поліція ідентифікувала всі жертви

Пожежа в Лондоні: поліція ідентифікувала всі жертви Фото: будівля Grenfell Tower (Twitter / GrenfellJustice)

У червні у списку зниклих безвісти було 400 людей

У Лондоні (Великобританія) офіційно ідентифікували 71 жертву пожежі у багатоповерховому будинку Гренфелл-Тауер. Про це повідомляє ВВС.

Кількість жертв включає мертвонародженого Логана Гомеса, який народився у лікарні 14 червня, у день спалаху 24-поверхового будинку.

Головнокомандувач столичної поліції Стюарт Канді сказав, що з самого початку ідентифікація загиблих та повернення їх тіл родинам були пріоритетним завданням. За його словами, спеціалісти зробили усе можливе для цього.

"Я знаю, що кожен учасник команди зробив абсолютно все, що можливо, щоб зробити це", - зауважив він.

Повідомляють, що у червні у списку зниклих безвісти було 400 людей. Деякі з них були неодноразово записані під різними іменами або у різному написанні. Одна людина, зокрема, була записана 46 разів.

Нагадаємо, пожежа у Лондоні у житловому будинку відбулася після півночі 14 червня 2017 року. У червні зниклими безвісти вважали 70 людей.

Мер Лондона Садік Хан назвав пожежу результатом "багаторічної недбалості" місцевої влади і уряду. Поліція заявила, що зовнішнє облицювання будинку не відповідало вимогам пожежної безпеки.