ua en ru

Пожежа в таборі в Одесі: Труханов зустрівся з батьками дітей

Пожежа в таборі в Одесі: Труханов зустрівся з батьками дітей Фото: Геннадій Труханов (Одеса медіа)

Труханов пообіцяв максимальну і всебічну підтримку сім'ям загиблих дітей

Сьогодні, 17 вересня, відбулася зустріч мера Одеси Геннадія Труханова з сім'ями дітей, які перебували в таборі "Вікторія". Про це повідомляє "Одеса медіа".

"Це страшне горе не тільки для батьків, але для всієї Одеси. Ніякі слова не зможуть заповнити цю втрату. Тому ми зробимо все можливе і неможливе, щоб надати всю необхідну допомогу", - сказав Труханов.

Міський голова пообіцяв максимальну і всебічну підтримку сім'ям загиблих дітей. Також мер наголосив, що винні в трагедії повинні понести найсуворіше покарання.

"Сподіваюся, що слідство якомога швидше розставить все на свої місця. Дасть відповіді на всі питання. Винні мають бути покарані по всій строгості закону", - заявив Труханов.

alt

За даними видання, в ході спілкування з мером батьки повідомили, що не хочуть ніяких спекуляцій на цій темі, і поки йде слідство, необхідно, в першу чергу, допомогти сім'ям.

За словами міського голови, на допомогу людям будуть виділені кошти у розмірі: по 200 тис. грн - сім'ям, у яких загинули діти; по 100 тис. грн сім'ям, діти з яких перебувають на стаціонарному лікуванні; по 20 тис. грн - сімей, діти з яких перебували на момент пожежі у "Вікторії".

"Вчора на Думській площі намагалися змішати горе з політикою, влаштували заворушення! Ми категорично проти цього!", - заявив представник батьківського комітету Роман Терещук.

Нагадаємо, в Одесі у справі про пожежу в дитячому таборі оголосили підозру двом посадовим особам.