ua en ru

Пожежа під Чорнобилем: всі осередки займання локалізовано

Пожежа під Чорнобилем: всі осередки займання локалізовано Фото: Микола Чечоткін

Поширення вогню на лісові масиви немає

Всі вогнища загоряння на території комплексу лісового господарства "Чорнобильська пуща" локалізовані. Про це у своєму Facebook повідомив голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.

"Зараз вже локалізували загоряння трав'яного настилу по всім 6 осередків на території комплексу лісового господарства "Чорнобильська пуща", а саме поблизу селищ Поліське, Ковшиловка, Глінка, Стара Красниця, Луб'янка та Бички. В районі селищ Поліське і Бички наші підрозділи здійснюються гасіння окремих ділянок трав'яного настилу в межах контрольованого периметра. А також, в районі селищ Глінка, Луб'янка та Ковшиловка проводиться гасінні 4 вогнищ тліючого торфу. Хочу зазначити, що поширення вогню на лісові масиви відсутня", - повідомив Чечоткін.

Наразі вже локалізували загоряння трав’яного настилу по всім 6 осередкам на території комплексу лісового господарства «Ч...

Posted by Николай Чечёткин on 1 Июль 2015 г.

Нагадаємо, 29 червня о 17 год. 10 хв. на території комплексу лісового господарства "Чорнобильська пуща" в Зоні відчуження і безумовного (обов'язкового) відселення в Чорнобилі в районі с. Ковшиловка та смт Поліське у заплаві річки Уж сталося загорання сухої трави та очерету.

Радіаційний фон на місці події в нормі.