ua en ru

Пожежу в Броварах локалізовано, - ДСНС

Пожежу в Броварах локалізовано, - ДСНС Фото: пожежа в Броварах

Жертв та постраждалих внаслідок пожежі в Броварах немає

Пожежу в Броварах під Києвом, що виникла сьогодні вдень, 5 червня 2017 року, локалізовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"5 червня о 13:40 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на території колишньої оптової бази в окремо розташованих двох складських приміщеннях на площі близько 1 тис. 500 кв. м. Жертв та постраждалих немає. Пожежу локалізовано о 15:59", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до гасіння пожежі в Броварах залучено 40 чоловік особового складу та 10 одиниць техніки, роботи тривають.

altaltaltaltalt

Фото: пожежа в Броварах

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Броварах під Києвом сьогодні вдень, 5 червня 2017 року, спалахнула масштабна пожежа.

Пожежа в Броварах виникла біля сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України.

"На даний момент проводиться гасіння пожежі. Площа, приблизно, півтори тисячі квадратних метрів. Працюють підрозділи з Броварів, Борисполя, Києва. На даний момент розповсюдження вогню немає, а гасіння триває", - повідомляла спікер Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області Вікторія Рубан.