ua en ru

Повєткін - Руденко: відеоогляд бою

Повєткін - Руденко: відеоогляд бою Фото: Повєткін - Руденко

Росіянин переміг одноголосним рішенням суддів

Російський суперважковаговик Олександр Повєткін переміг українця Андрія Руденка в головному бою вечора боксу в Москві. Поєдинок тривав усі покладені 12 раундів. За їх підсумками усі судді віддали перемогу Повєткіну - 120: 109, 120: 108, 120: 108.

У першому раунді Повєткін вдарив Руденко по потилиці, а той поскаржився на защемлення в шиї. Кілька хвилин українець приходив до тями, в підсумку прийняв рішення продовжувати зустріч.

Надалі саме Повєткін володів перевагою, але найнебезпечніші удари він завдав лише в заключному раунді. Кілька небезпечних атак провів і Руденко, але більшу частину бою він був змушений оборонятися і Ровель весь поєдинок з пошкодженням.

Для 37-річного Повєткіна ця перемога стала 32 в кар'єрі (23 нокаутом) - також у нього є одна поразка, він поступився українцеві Володимиру Кличку. 33-річний Руденко зазнав третьої поразки (все за очками) - крім того, в його активі 31 перемога (19 нокаутом).

Завдяки цій перемозі Повєткін завоював другорядні пояса WBO Intercontinental і WBA Continental, що дозволить йому повернутися в рейтинги цих організацій після допінгових скандалів.

Нагадаємо, чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко проведе свій наступний поєдинок з колумбійцем Мігелем Марріагой. Бій стане головним у шоу, яке відбудеться 5 серпня в Лос-Анджелесі.