ua en ru

Надходження на рахунки ліквідованих банків у листопаді склали 629,6 млн гривень

Надходження на рахунки ліквідованих банків у листопаді склали 629,6 млн гривень Фото: надходження в банки-банкрути склали понад 629 млн гривень у листопаді (km.sfs.gov.ua)

Найбільша сума отримана від продажу активів банків-банкрутів

У листопаді на рахунку ліквідованих банків надійшло 629,6 млн гривень, з яких найбільша сума – 383,4 млн гривень, отримана від продажу активів ліквідованих банків. Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Як повідомляється, за вказаний період боржники погасили кредитів на 193 млн гривень, 43,3 млн гривень отримано від погашення цінних паперів, і 9,9 млн гривень - в якості орендної плати.

У розрізі банків статистика надходжень від реалізації активів виглядає так: 97,6 млн гривень надійшло в ПАТ "Банк "Форум", 50,9 млн гривень - ПАТ "Дельта Банк"; 46,4 млн гривень - ПАТ "Фідобанк".

Що стосується надходжень від погашення кредитів, то найбільша сума - 41,6 млн гривень - надійшла на рахунок ПАТ "Дельта Банк"; ПАТ "ПтБ" надійшло 39 млн гривень; ПАТ "Банк "Фінанси та Кредит" - 29,5 млн гривень.

загалом, за підсумками одинадцяти місяців цього року загальна сума надходжень до ліквідовані банки, перевищила 8,3 млрд гривень, з яких, 22,2 млрд гривень: 4,441 млрд гривень отримано від продажу активів; 3,6 млрд гривень - від погашення кредитів; 200,5 млн гривень - від погашення цінних паперів; 103,7 млн гривень від оренди.

Надходження на рахунки ліквідованих банків у листопаді склали 629,6 млн гривень

Фото: структура надходжень в збанкрутілі банки

Нагадаємо, загальна сума надходжень в банки-банкрути з початку року (станом на кінець листопада) склала 7,7 млрд гривень.