ua en ru

Надходження до місцевих бюджетів зросли майже на 30% за 9 місяців, - Гройсман

Надходження до місцевих бюджетів зросли майже на 30% за 9 місяців, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Всього в областях реалізуються 767 проектів

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що надходження до місцевих бюджетів зросли майже на 30% за 9 місяців. Про це прем'єр повідомив в Facebook.

"Реформа децентралізації триває. Більш того, демонструє свою ефективність. За 9 місяців поточного року надходження до місцевих бюджетів зросли на 29,9%", - заявив Гройсман.

За його словами, 3369,5 млн гривень коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) розділені на регіональні проекти. Всього в областях реалізується 767 проектів.

"Нові школи, новий транспорт, нові сади і дороги - це все результат децентралізації", - резюмував Гройсман.

Реформа децентралізації триває! Більше того, демонструє свою ефективність. За 9 місяців поточного року надходження до мі...

Опубліковано Volodymyr Groysman 27 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, що в Україні в 2017 році буде профінансовано близько 800 інвестиційних проектів.

Так, за словами Зубко, уряд схвалив додатковий перелік інвестпроектів з обсягом фінансування понад 98 мільйонів гривень в рамках ДФРР.