ua en ru

На посаду голови департаменту з питань люстрації претендують 6 кандидатів

На посаду голови департаменту з питань люстрації претендують 6 кандидатів Фото: Міністерство юстиції

Конкурс на цю посаду пройде з 19 по 21 квітня

На посаду голови Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції претендують 6 кандидатів. Про це повідомили в прес-службі Мін'юсту.

"Згідно з наказом Міністерства юстиції від 17 березня 2017 № 1075 / к "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади» конкурсний відбір пройде з 19 по 21 квітня 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією міністерства, конкурс пройде в 3 етапи: тестування (19 квітня), рішення ситуаційних завдань (20 квітня), співбесіда (21 квітня).

У списку кандидатів, які подали документи: в. о. директора люстрационного департаменту Анастасія Задорожна, головний спеціаліст сектору запобігання корупції Міністерства аграрної політики та продовольства Віктор Рева, помічник-консультант народного депутата Валерія Бабенка Назар Крупчак, адвокат Петро Маслянчук, прокурор ГПУ Сергій Варич та доцент кафедри менеджменту, економіки і права Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету Лілія Єрмоленко Князєва

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в. о. директора Департаменту з питань люстрації міністерства юстиції України призначено Анастасія Задорожна. Вона до цього працювала у відділі правового забезпечення та науково-аналітичної роботи даного департаменту.