ua en ru

Біля посольства РФ в Кабулі підірвалися 2 смертника

Біля посольства РФ в Кабулі підірвалися 2 смертника Фото: вибух у Кабулі

Інформації про жертви на даний момент немає

Недалеко від будівлі посольства Російської Федерації і парламенту Афганістану в Кабулі сталися два вибухи - підірвалися два смертники. Про це повідомило Afghan News Agency з посиланням на афганського чиновника.

Як повідомляється, за інформацією керівника телефону довіри поліції Хумаюн Айни, вибух стався близько 20:00 за місцевим часом на дорозі Дар-уль-Гаман.

Як наголошується, місцеві жителі повідомляють, що в районі, де сталися вибухи, йде перестрілка між силами безпеки і групою бойовиків. За інформацією заступника прес-секретаря Міністерства внутрішніх справ Афганістану Наджиба Даніша, зіткнення силовиків з бойовиками продовжувалося до 20:30 за місцевим часом.

Як повідомляє агенство Reuters з посиланням на джерело в службі безпеки Афганістану, бойовики атакували будинок старійшини в Кабулі і сусідню будівлю, яке належить екс-губернатору південної провінції Гільменд.

За повідомленням Khaama Press, метою терористів був саме будинок екс-губернатора. Інформації про жертви на даний момент немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Афганістані невідомі розстріляли 13 осіб.