ua en ru

Посол РФ назвав свої зв'язки з зятем Трампа "щоденними контактами"

Посол РФ назвав свої зв'язки з зятем Трампа "щоденними контактами" Фото: Сергій Кисляк розповів про зв'язки з оточенням глави США

Сергій Кисляк прокоментував свої зв'язки з Джаредом Кушнером

Російський посол у Сполучених Штатах Америки Сергій Кисляк назвав свої зв'язки з радником і зятем американського лідера Дональда Трампа Джаредом Кушнером "щоденними контактами". Про це дипломат розповів у Нью-Йорку, передає "РИА Новости".

"Я не коментую мої щоденні контакти. Це наша політика, яка відноситься не тільки до розмов із Кушнером, але і до всіх наших щоденних розмов", - сказав Кисляк у відповідь на прохання журналістів пояснити повідомлення про його можливі зв'язки з зятем глави США.

Він також додав, що не боїться, якщо в найближчі дні про його приїзд у Нью-Йорк напишуть американські видання.

"Якщо вони розкажуть, що я зустрічався з чудовими артистами, які приїхали з Росії, я буду тільки радий цьому", - зауважив Кисляк перед відвідинами спектаклю "Червона Жизель" театру балету Бориса Ейфмана у Нью-Йорку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кушнер і Кисляк обговорювали ймовірне створення "секретного каналу зв'язку" між Кремлем і США. Зокрема зазначалося, що це питання зять Трампа обговорював із російським послом у грудні 2016 року на зустрічі в Trump Tower.