ua en ru

В центрі Києва порядок охороняють близько 1 тис. правоохоронців

В центрі Києва порядок охороняють близько 1 тис. правоохоронців Фото: поліція (instagram.com/patrolpolice_ua)

Заходи проходять без порушень

Порядок в центрі Києва, де відбувається мітинг активістів і марш за імпічмент, охороняють близько 1 тис. правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції міста Києва в Facebook.

"За порядком в центрі Києва стежать близько 1 тис. поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, правоохоронці забезпечили супровід колони до Майдану Незалежності. Відзначається, що заходи проходять без порушень.

Поліція забезпечує порядок у центрі Києва (ФОТО) Головне завдання правоохоронців - не допустити провокацій та попередити...

Опубліковано Поліція Києва 10 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві учасники маршу за імпічмент з Майдану Незалежності колоною вирушили на Аскольдів провулок до будівлі ізолятора тимчасового тримання Служби безпеки України, щоб висловити підтримку затриманому напередодні колишньому голові Одеської ОДА Михайлу Саакашвілі.

На акції на Майдані були присутні депутати Верховної Ради Єгор Соболєв, Семен Семенченко, Віталій Купрій, Володимир Парасюк, Юрій Дерев'янко. Учасники мітингу вимагають відставки президента України Петра Порошенка та звільнення Саакашвілі.