ua en ru

Порошенко заявив, що питання створення Служби фінансових розслідувань давно назріло

Порошенко заявив, що питання створення Служби фінансових розслідувань давно назріло Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президент сподівається, що найближчим часом буде розроблено відповідний законопроект

Президент України Петро Порошенко заявив, що створення Служби фінансових розслідувань давно назріло. Про це голова держави сказав на зустрічі з представниками українського та іноземного бізнесу.

"Не може десяток правоохоронних органів стукати в двері або навіть виламувати двері бізнесу… Давно назріло створення Служби фінансових розслідувань", - сказав президент.

Порошенко сподівається, що найближчим часом буде розроблено відповідний законопроект.

Не може десяток правоохоронних органів стукати в двері або навіть виламувати двері бізнесу. - Президент звернувся до силовиків, які прийшли на зустріч влади з бізнесом. - Давно назріло створення Служби фінансових розслідувань.

Опубліковано Святославом Цеголком 14 вересня 2017 р.

"Я впевнений в тому, що протягом короткого періоду часу розроблений законопроект має бути запропонований бізнесу для обговорення", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що майбутні співробітники нової Служби фінансових розслідувань будуть навчатися за методиками Італії та США.

Раніше Порошенко заявив про те, що головним завданням майбутньої Служби фінансових розслідувань повинна стати аналітична робота.