ua en ru

Порошенко заявив, що Україна досягла економічного зростання в умовах кризи та торгівельної блокади

Порошенко заявив, що Україна досягла економічного зростання в умовах кризи та торгівельної блокади Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Порошенко зазначив, що Україна демонструє досягнення і рішучі кроки в умовах війни

Президент України Петро Порошенко заявив, що Україна досягла економічного зростання в умовах кризи та торгівельної блокади. Про це він сказав у ході зустрічі з новообраними лідерами та депутатами об’єднаних територіальних громад, повідомляє прес-служба глави держави.

"Для мне велика честь бути президентом України, яка демонструє такі досягнення і рішучі кроки в умовах війни. В умовах торгівельної блокади і економічної кризи, коли намагалися нас поставити на коліна, ми забезпечили економічне зростання і кардинальний зріст", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко відзначив досягнення макроекономічної стабільності і тенденцію до економічного зростання України. Так, за словами глави держави, за 6 місяців 2017 реальний ВВП збільшився на 2,5%; інфляція склала всього 10,2% за 9 місяців 2017; будівництво збільшилася на 25,4% за 8 місяців 2017 року.