ua en ru

Порошенко завтра відвідає Тернопільську область

Порошенко завтра відвідає Тернопільську область Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Крім того, Порошенко завтра відвідає і Львівську область

Президент України Петро Порошенко завтра, 14 липня 2017 року, відвідає з робочим візитом Тернопільську область. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Тернопільської державної областної адміністрації.

"У п’ятницю, 14 липня, відбудеться робоча поїздка президента України Петра Порошенка до Тернопільської області", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє ZIK, за участю Порошенка планується відкрити реконструйований лабораторний корпус КЗ ТОР "Тернопільська університетська лікарня".

Крім того, глава держави візьме участь у церемонії передачі службових автомобілів підрозділам Національної поліції області.

Також ZIK з посиланням на власні джерела повідомляє, що Порошенко завтра планує відвідати і Львівську область, де глава держави, зокрема, відвідає Львівський бронетанковий завод.

Разом з тим, зазначається, що офіційно про програму візиту Порошенка у Львівську область наразі не повідомляється.

Пізніше у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації підтвердили, що завтра, 14 липня, відбудеться робоча поїздка Порошенка до Львівської області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко найближчим часом планує відвідати Західну Україну. Так, за словами Порошенка, найближчими днями він планує відвідати Тернопіль та Львів, а на наступному тижні - Закарпаття.

"Скрізь будуть відкриватися нові виробництва", - додав Порошенко.