ua en ru

Порошенко ввів у дію рішення РНБО про концепцію реформування держави в умовах НП

Порошенко ввів у дію рішення РНБО про концепцію реформування держави в умовах НП Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Контроль над виконанням рішення РНБО покладено на Олександра Турчинова

Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 вересня 2017 "Про Концепції реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану та в особливий період". Про це повідомляє пресс-служба глави держави.

Повідомляється, що контроль над виконанням рішення РНБО покладено на секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова.

Так, в РНБО схвалили розроблений Міністерством оборони та поданий Кабінетом міністрів України на розгляд главі держави проект концепції реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану та в особливий період.

Кабміну доручено забезпечити реалізацію положень концепції. Уряд також щорічно має, до 1 лютого інформувати про стан реалізації рішення РНБО.

Нагадаємо, раніше Порошенко ввів у дію рішення РНБО про перегляд статей держбюджету щодо фінансування національної безпеки та оборони України.