ua en ru

Порошенко звільнив Рафальського з посади замголови АПУ

Порошенко звільнив Рафальського з посади замголови АПУ
Президент України Петро Порошенко звільнив Олега Рафальського з посади замголови Адміністрації Президента України за його заявою до набуття чинності законом про люстрацію.

Президент України Петро Порошенко звільнив Олега Рафальського з посади замголови Адміністрації Президента України за його заявою до набуття чинності законом про люстрацію. Текст відповідного указу № 825/2014 від 27 жовтня 2014 р. оприлюднений на сайті глави держави

"Звільнити Рафальського Олега Олексійовича з посади заступника глави Адміністрації Президента України за власним бажанням згідно із заявою, поданою ним до набрання чинності законом України "Про очищення влади", - йдеться в указі.

Зазначимо, Рафальський працював у структурі АПУ з 2003 р., коли зайняв посаду керівника Головного управління з питань внутрішньої політики АПУ.

З квітня 2010 по квітень 2011 рр. він був заступником глави Адміністрації Президента України - керівником Головного управління документального забезпечення Адміністрації Президента України, після чого до цього часу - заступником глави Адміністрації Президента України.

В останній раз він був перепризначений заступник глави АПУ 10 червня 2014 р.