ua en ru

Порошенко затвердив план будівництва фортифікаційних споруд

Президент України Петро Порошенко затвердив план будівництва фортифікаційних споруд. Про це він заявив в ході засідання РНБО 12 березня, передає прес-служба глави української держави.

"Глава держави також повідомив про затвердження ним плану будівництва фортифікаційних споруд. Узгоджений порядок будівництва з відповідним визначенням підрядників і відповідальних в обласних державних адміністраціях, які відповідають за кожну ділянку на лінії зіткнення і фінансування цих робіт", - йдеться в повідомленні.

В ході засідання Порошенко також нагадав, що, згідно з домовленостями, після завершення відведення важкої техніки мають бути звільнені всі заручники.

"Через вісім днів, коли закінчується термін відводу техніки, протягом чотирьох днів мають бути звільнені всі заручники, які незаконно утримуються бойовиками", - заявив він.

"Наша позиція, і тут Україну підтримують всі наші партнери - і США, і Євросоюз, ми відзначаємо і наполягаємо на тому, щоб були звільнені і заручники, які незаконно утримуються в Російській Федерації. Мова йде про Сенцова, Савченко та інших представників України", - добавив Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сили антитерористичної операції зміцнюють лінію оборони на артемівському напрямку (Донецька область).