ua en ru

Порошенко затвердив пенсійну реформу

Порошенко затвердив пенсійну реформу Фото: Петро Порошенко (прес-служба АПУ)

Президент підписав відповідний законопроект

Президент України Петро Порошенко підписав законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій" (пенсійна реформа). Про це 8 жовтня 2017 року заявив премєр-міністр Володимир Гройсман у своєму Facebook.

"Президент підписав законопроекти по пенсійній реформі. Як я і обіцяв, всі пенсіонери вже в жовтні отримають нові збільшені пенсії! Дякую кожному за підтримку!" - написав Гройсман у соцмережі.

Президент підписав законопроекти по пенсійній реформі. Як я і обіцяв, всі пенсіонери вже в жовтні отримають нові збільшені пенсії! Дякую кожному за підтримку! #ПенсійнаРеформа #ВищіПенсії

Опубліковано Volodymyr Groysman 8 жовтня 2017 р.

Пізніше відповідна інформація з'явилася і на сайті українського президента.

Порошенко подякував уряду та парламенту за спільні зусилля, які дозволили прийняти цей важливий документ.

"Хочу привітати всіх пенсіонерів, тому що відновлюється справедливість", - зазначив президент.

Як відомо, пенсійну реформу було ухвалено Верховною Радою 3 жовтня 2017 року. За неї проголосували 288 народних депутатів. Згідно з цим документом, близько 9 млн пенсіонерів із жовтня отримають збільшену пенсію. Крім того, реформа передбачає ще низку інших змін у пенсійній системі України.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомляв, що президент Петро Порошенко підпише закон про пенсійну реформу до понеділка.