ua en ru

Порошенко затвердив заходи щодо створення меморіалу українських героїв у Києві

Порошенко затвердив заходи щодо створення меморіалу українських героїв у Києві Фото: Петро Порошенко

Кабміну доручено затвердити план заходів зі створення меморіалу

Президент України Петро Порошенко підписав Указ "Про заходи щодо створення меморіалу українських героїв". Про це йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

Як повідомляється, документом, зокрема, створюється Організаційний комітет з підготовки та проведення заходів зі створення меморіалу українських героїв, співголовами якого призначено прем'єр-міністра і главу Адміністрації Президента. Також Кабінету Міністрів доручено затвердити у двомісячний строк план заходів зі створення у Києві меморіалу українських героїв.

"Україна вдячна героям, що віддали за неї своє життя. Суспільство прагне гідно їх вшанувати... Всі небайдужі громадяни зможуть знайти своє місце у роботі, спрямованій на те, щоб у столиці України - місті Києві постав меморіал, що нагадуватиме усім поколінням українців про подвиг українських героїв", - підкреслив заступник глави АПУ Ростислав Павленко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко створив оргкомітет з підготовки заходів до 75-ї річниці трагедії Бабиного Яру.