ua en ru

Порошенко та Трамп проведуть зустріч в Давосі, - Клімкін

Порошенко та Трамп проведуть зустріч в Давосі, - Клімкін Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Всесвітній економічний форум у Давосі проходитиме 23-26 січня 2018 року

Президенти України та США Петро Порошенко та Дорнальд Трамп проведуть зустріч на Всесвітньому економічному форумі у Давосі, який проходитиме 23-26 січня 2018 року. Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін в ефірі телеканалу "Інтер".

"Давос - це політична, бізнесова, медійна тусовка. Звичайно, президент буде спілкуватися з Дональдом Трампом. Президенти будуть розмовляти як два президенти, а який сенс обговорювати питання в загальному форматі?", - сказав Клімкін.

Крім того, Клімкін анонсував переговори з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном в Парижі (Франція). Разом з тим, Клімкін не сказав, коли саме відбудеться така зустріч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко на форумі в Давосі проведе зустріч з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард.

"Лаґард і президент Порошенко планують зустрітися в Давосі. Я думаю, вони обговорять прогрес реформ в Україні, зокрема, тих, які прокладуть шлях до завершення перегляду програми", - повідомляв прес-секретар МВФ Джеррі Райс.