ua en ru

Порошенко та Тіллерсон домовилися про координацію дій в оборонній сфері

Порошенко та Тіллерсон домовилися про координацію дій в оборонній сфері Фото: Петро Порошенко та Рекс Тіллерсон (twitter.com/poroshenko)

Порошенко подякував США за надання оборонної зброї Україні

Президент України Петро Порошенко домовився з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном про координацію дій в оборонно-безпековій сфері. Про це глава держави повідомив за результатами зустрічі з Тіллерсоном у Давосі.

"З держсекретарем США Рексом Тіллерсоном домовились про координацію дій в оборонно-безпековій сфері. Вдячний за повну підтримку США у Раді бзпеки ООН та продовження політики санкцій проти РФ", - заявив Порошенко.

Глава держави також додав, що у ході зустрічі з Тіллерсоном в Давосі він подякував США за надання оборонної зброї.

Підсумкова прес-конференція

Надзвичайно задоволений результатом нашого перебування в Давосі. Відбулися дуже детальні та конструктивні переговори з нашими партнерами та міжнародними фінансовими організаціями. Ніколи не було такої кількості запитань щодо зустрічі з провідними міжнародними інвесторами. Це – сигнал для нашої країни активізувати земельну реформу та реформу приватизації. Маємо зробити все для реалізації економічного зростання в 2018 році. Хочу окремо подякувати Ukraine House Davos, яикй став центром донесення правдивої інформацію про інвестиційну привабливість України. Вдячний команді за фантастичну роботу!

Опубліковано Петром Порошенком 26 січня 2018 р.

"Американські інвестори помічають позитивні зміни в інвестиційному кліматі в Україні та у боротьбі з корупцією. Також подякував держсекретареві за надання Сполученими Штатами оборонної зброї Україні", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко має намір у п'ятницю, 26 січня, в Давосі зустрітися з президентом США Дональдом Трампом і держсекретарем США Рексом Тіллерсона і обговорити з ними питання безпеки, підтримки українських реформ і введення миротворців на Донбас.