ua en ru

Порошенко протягом тижня внесе свій законопроект про антикорупційний суд

Порошенко протягом тижня внесе свій законопроект про антикорупційний суд Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президент внесе законопроект у разі відсутності прогресу на початку наступного тижня

Президент України Петро Порошенко протягом тижня внесе свій законопроект про антикорупційний суді. Про це повідомляє прес-служба глави України у Facebook.

"Завтра вже місяць, як я звернувся у Верховну Раду з пропозицією щодо прискорення процесу створення Вищого антикорупційного суду. Це було продиктоване бажанням створити максимально сприятливі умови для прийняття відповідного закону. Його проект ще на стадії написання повинен бути узгоджений між різними політичними силами", - заявив Порошенко.

Він повідомив, що якщо на початку наступного тижня не буде прогресу в цьому питанні, то протягом 7-10 днів президент сам підготує і внесе відповідний законопроект.

"Прошу народних депутатів зняти з порядку денного старий законопроект "Про антикорупційні суди", як це рекомендувала Венеціанська комісія і розчистити простір для нового проекту", - резюмував глава України.

ПП: Завтра вже місяць, як я звернувся до Верховної Ради України з пропозицією щодо прискорення процесу створення Вищого ...

Опубліковано Петром Порошенком 6 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заклик глави Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард невідкладно прискорити розгляд законодавства, що дозволить практичну діяльність незалежного антикорупційного суду у відповідності з рекомендаціями Венеціанської комісії Ради Європи.